Història

1970
Naixement de la marca ATO
Centre Làctic Balcells (CEBALSA), empresa fundada per la família Balcells, amb una planta d'envasat al carrer Motors de la Zona Franca de Barcelona.
Ato
1980
Llet Fresca ATO, líder del mercat
Els productes ATO arriben a més d'un milió de llars catalanes. La llet es recull la 3.700 pagesos i a la fàbrica hi treballen 480 persones.
Ato
1990
La Union laitière normande (ULN), grup corporatiu francès, va adquirir CEBALSA-ATO, propietat de la família Balcells.
Es va plantar el Bosc ATO a Ger (La Cerdanya).
Allà es va plantar un arbre en nom de cadascun dels més de 60.000 consumidors participants.
La Corporación Alimentaria Peñasanta, S.A. (CAPSA) es va fusionar amb CEBALSA-ATO, S.A. (ATO).
2000
Es va traslladar la producció a la fàbrica de Vidreres (Girona), planta construïda a mitjans dels anys 50, amb un ambiciós projecte d'ampliació i modernització.
Ato
ATO en els mitjans de comunicació.
ATO, més de 30 anys compartint el nostre sabor.
ATO, creixent amb tu.
ATO, a Catalunya, sempre amb tu.
2008
Neix Llet Ato S.L.
Un grup de 7 ramaders catalans van comprar a CAPSA el 60% de les accions.
Ato
Llançament de la llet ATO Natura.
Ato
Xavi i Ricki Rubio, amb ATO Natura.
2014
ATO, PRIMERA MARCA LÀCTIA amb Certificat de Benestar Animal
ATO ha estat la primera marca>/strong> a obtenir el Certificat de Benestar Animal AENOR, basat en el protocol d’avaluació europeu WELFARE QUALITY.
Ato
2015
ATO als mercats internacionals
Ato
2018
ATO llança al mercat la seva gamma ecològica
Ato