Ingredients:
30 ml de puré de carabassa natural
12 g de sucre o edulcorant
Canyella mòlta 1/2 cullerada
Gingebre mòlt 1/4 cullerada
Nou moscada mòlta 1/8 cullerada
Clau mòlt 1/8 cullerada
450 ml Llet sencera ATO
70ml cafè
Nata muntada al gust
Canyella mòlta extra per a decorar
Elaboració:
Afegim el puré de carabassa en un bol i barregem bé amb el sucre o edulcorant i les espècies. Col·loquem la llet en un cassó i escalfem sense que arribi a bullir, barrejant amb unes varetes.
Afegim el cafè fet recentment a la llet calenta i barregem. Ho servim en dues tasses, utilitzant un colador per si quedessin impureses. Ho decorem amb nata muntada al gust i una mica de canyella mòlta per damunt.
Bon profit!
Font: https://bit.ly/cafecarbassa-recepta