Nyoquis amb salsa de formatge

Ingredients:

  • 400 gr de nyoquis
  • 250 ml de nata per cuinar ATO
  • 75 gr de formatge parmesà en pols
  • 75 gr de formatge ratllat de qualsevol varietat
  • Sal i pebre
  • Una bona cullerada de mantega ATO
  • Julivert

Elaboració:

Comencem amb els nyoquis, preparem l’olla i els bullim. Has de tenir en compte que tenen molta poca cocció. Un truc és retirar-los en el moment en el qual pugen a la superfície de l’olla. Els retirem i els reservem.

Posem una cassola al foc amb la mantega ATO i deixem que a poc a poc es fongui fins que comenci a prendre un color daurat. Hi afegim els nyoquis i una mica de sal i pebre.

Seguim amb la nata i els formatges, els afegim a la cassola i anem removent a poc a poc fins que finalment la salsa estigui espessa i cremosa. Els formatges s’han de fondre i integrar-se bé.

Per servir-ho, hi afegim una mica de julivert al gust i un últim toc de pebre.

I llest per gaudir d’un plat exquisit!

Bon profit!

Consulta la font aquí.