Ingredients:
- 400 gr de nyoquis
- 250 ml de nata per cuinar ATO
- 75 gr de formatge parmesà en pols
- 75 gr de formatge ratllat de qualsevol varietat
- Sal i pebre
- Una bona cullerada de mantega ATO
- Julivert
Elaboració:
Comencem amb els nyoquis, preparem l’olla i els bullim. Has de tenir en compte que tenen molta poca cocció. Un truc és retirar-los en el moment en el qual pugen a la superfície de l’olla. Els retirem i els reservem.
Posem una cassola al foc amb la mantega ATO i deixem que a poc a poc es fongui fins que comenci a prendre un color daurat. Hi afegim els nyoquis i una mica de sal i pebre.
Seguim amb la nata i els formatges, els afegim a la cassola i anem removent a poc a poc fins que finalment la salsa estigui espessa i cremosa. Els formatges s’han de fondre i integrar-se bé.
Per servir-ho, hi afegim una mica de julivert al gust i un últim toc de pebre.
I llest per gaudir d’un plat exquisit!
Bon profit!
Consulta la font aquí.