Ingredients:
Per a la massa de formatge:
1 kg de farina de mitja força
400 g de parmesà ratllat
12 g de sal
600 g d’aigua
50 g de llevat
10 g de massa mare
Per a la massa de sobrassada:
1 kg de farina de mitja força
15 g de sal
480 g d’aigua
50 g de llevat
10 g de massa mare
400 g de sobrassada
Per a la massa de nous:
1 kg de farina de força
15 g de sal
550 g d’aigua
50 g de llevat
10 g de massa mare
40 g de mantega ATO
300 g de nous picades
Elaboració:
Pastar per separat les tres masses. Deixar reposar uns 25 min cobert amb un drap al damunt.
Estirar la massa al gruix adequat i tallar 5 tires grogues i 4 vermelles.
Estirar la massa de nous molt fina i al mig posar les tires formant la senyera.
Embolicar amb la massa de nous.
Deixar fermentar de nou perquè doble el volum i coure a 200-220 °C.
Bon profit!
Pots consultar la font aquí.