Ingredients:
3 llesques de Pa de motlle integral
2 Clares d’ou
1 cullerada petita de canyella
50 mil·lilitres de Llet ATO sense lactosa
1 cullerada petita d’oli
1 Plàtan
Elaboració:
El primer pas serà batre les clares d’ou i barrejar-les amb l’edulcorant, la llet ATO sense lactosa i la canyella.
Una vegada tenim això fet, untem una planxa amb una mica d’oli, la posem al foc perquè es vagi escalfant. Agafem les torrades de pa de motlle integral, les col·loquem en un plat profund i li tirem la mescla anterior per damunt perquè absorbeixin bé la mescla.
Dóna’ls-hi la volta a les torrades franceses amb cura que no es trenquin perquè estant humides i col·loca-les a la planxa a foc mitjà.
Quan s’hagin fet pel costat de baix, dóna-li la volta i acaba-les de fer per l’altre costat.
Finalment, talla un plàtan i col·loca’l damunt de les torrades franceses fit acabades de fer.
Bon profit!
Pots consultar la font aquí.