Ingredients:
400 g. de cigrons cuits
2 cullerades petites de comí molt i una cullerada de canyella en pols
1 got de llet ATO semidesnatada
2 dents petits d’all
Sal i pebre negre
1 cullerada petita de pebre roig dolç
3 cullerades de Tahini
1 rama petita de coriandre
120 ml d’oli d’oliva verge extra
El suc d’una llimona petita o una llima
Elaboració:
Preparem uns cigrons cuits, escorrem el líquid en el qual es conserven i els passem per aigua. Els reservem a l’escorredora.
Espremem el suc de la meitat d’una llimona i ho colem per si queda alguna llavor.
Posem els cigrons a la batedora amb els següents ingredients: el gra d’all, el tahini, la canyella, el coriandre, el suc de mitja llimona colada, el comí molt, una mica de pebre negre, sal, oli d’oliva, un got de llet i un toc de pebre roig.
Ho batem tot a la màxima potència fins que ens quedi una crema tipus puré, però una mica més dens i reservem en la nevera. Fred està molt millor.
Ho preparem, li afegim una mica de pebre roig i una mica d’oli d’oliva verge extra i a gaudir!
Bon profit!
Consulta la font aquí.