Ingredients
1 Ceba gran
7/9 Pastanagues
1l Brou de verdures
150 ml Nata ATO per a cuinar
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva verge extra
1. Tallem la ceba en juliana.
2. Escalfem una mica d’oli d’oliva verge extra en una casserola i escalfem la ceba a foc mitjà durant cinc minuts, cuidant que no es dauri.
3. Mentrestant, rentem les pastanagues, eliminem els extrems i les tallem en rodanxes.
4. Afegim les pastanagues a la casserola, removem i les ofeguem durant un parell de minuts.
5. Afegim el brou, sal i pebre, i ho portem a ebullició.
6. Cuinem a foc mitjà durant 15 minuts o fins que les pastanagues estiguin tendres.
7. Triturem tot i incorporem la nata líquida, barregem bé.
8. No t’oblidis! Deixa-ho refredar.
9. Decora amb una miqueta de pebre o la teva espècia favorita.