Centro Láctico Balcells (CEBALSA), empresa fundada per la família Balcells, amb una planta d’envasat al carrer Motors de la Zona Franca de Barcelona.
1980
Llet Fresca ATO líder del mercat
Els productes ATO arriben a més d’un milió de llars catalanes. Es recull llet a 3.700 pagesos i a la fàbrica treballen 480 persones.
1990
Union Laitière Normande (ULN), grup corporatiu francès, adquireix CEBALSA-ATO, propietat de la família Balcells.
Es planta el Bosc ATO a Ger (La Cerdanya). Més de 60.000 consumidors participen i es planta un arbre en nom de cadascun.
Corporación Alimentaria Peñasanta, SA es fusiona amb CEBALSA-ATO, SA (ATO).
2000
Es trasllada la producció a la fàbrica de Vidreres (Girona), planta construïda a mitjans dels anys 50, amb un projecte d’ampliació i modernització molt ambiciós.
ATO als mitjans de comunicació
ATO, més de 30 anys compartint el nostre sabor.
ATO, creixent amb tu.
ATO, a Catalunya sempre amb tu
2008
Neix Llet ATO SL
Un grup de 7 ramaders catalans compren a CAPSA el 60 % de les accions.
Llançament de la llet ATO Natura
Xavi i Ricky Rubio amb ATO Natura
2014
ATO, els primers amb Certificat de Benestar Animal
ATO, primera marca làctia en obtenir el Certificat de Benestar Animal AENOR CONFORM basat en el referencial europeu WELFARE QUALITY.
2015
ATO als mercats internacionals
ATO prossegueix la seva marxa expandint-se a nous mercats internacionals amb una acollida excel·lent dels nostres productes.
2018
ATO llança al mercat la seva gamma Ecològica
Presentem la nostra gamma ecològica: Llet Sencera, Llet Semidesnatada i mantega.