Descobreix com preparar un autèntic chai latte, una beguda reconfortant per gaudir els dies de més fred. Serà la teva aliada perfecta aquest hivern.
Ingredients:
1 cullerada petita de cardamomo, en pols
1/2 cullerada petita de pebre negre, en pols
1/4 cullerada petita de clau, en pols
1/2 cullerada petita d’anís, en pols
1 cullerada petita de gingebre, en pols
1 cullerada petita de canyella, en pols
4 tasses de llet ATO semidesnatada
3 cullerades de sucre morè
2 bossetes de te negre
Elaboració:
Barreja el cardamomo, el pebre negre, el clau, l’anís, el gingebre i la canyella en pols en un bol. Escalfa la llet juntament amb les espècies que has barrejat i el sucre morè. Una vegada calenta, col·loca les bossetes del te negre, deixa que bulli, retira i deixa reposar 3 minuts. Cola-ho amb l’ajuda d’un colador de malla fina.
Escuma la llet lleugerament. Serveix el chai latte i decora amb canyella en pols.
Bon profit!
Consulta la font aquí.