Ingredients:
1 Litre de llet sencera ATO
8 Rovells d’ou
100g Sucre
20g de midó de blat de moro
Pela de llima al gust
Pela de taronja al gust
Sucre per a caramel·litzar al gust
1 rama de canyella
Elaboració:
Començarem trencant els ous i separant els rovells de les clares.
En una olla posem la llet sencera ATO a escalfar amb la pela de llima, de taronja i la branca de canyella. D’altra banda, en un bol barregem i ho removent bé, el sucre i el midó de blat de moro, afegim els rovells batuts i ho unim tot amb unes varetes.
Quan la llet comenci a bullir afegim la mescla de rovells, sucre i midó de blat de moro que la passarem per un colador gruixut. Removem a foc mitjà i sense parar de remoure perquè no se’ns enganxi fins que la mescla torni a bullir de nou. Ho afegim tot als seus recipients.
Deixem refredar sense tapar i empolvorem amb la resta del sucre. Recremem amb una pala de cremar fins que el sucre es caramel·litzi.
Bon profit!
Revisa la font aquí.