Ingredients:
- 400 gr. de castanyes
- 400 ml. de llet ATO
- 180 gr. de sucre
- Una mica de sal
- ½ branca de vainilla.
Elaboració:
Neteja les castanyes i fes-les-hi un tall. Posa en una olla aigua abundant a bullir. Escalda en ella les castanyes durant cinc minuts aproximadament, retira-les i quan puguis manipular-les (sense deixar-les refredar) pela-les.
Posa en un cassó les castanyes, la llet ATO, el sucre, la sal i la rama de vainilla. Fes-ho bullir i a continuació baixa el foc per a deixar coure uns 20 minuts o fins que les castanyes estiguin tendres.
Retira la rama de vainilla (deixa-la assecar, després podràs utilitzar-la per a aromatitzar sucre glaç, per exemple) i tritura les castanyes amb la llet fins a obtenir una crema fina i homogènia. Valora la densitat de la crema, si la vols més lleugera pots afegir-hi més llet.
Una vegada obtinguda la crema de castanyes, guarda-la en un got de vidre, deixa-la refredar i conserva-la en el frigorífic ben tapada per a anar consumint-la quan desitgis.
BON PROFIT!
Font: https://bit.ly/crema-castanyes-recepta