Crema de pastanaga

Ingredients 

1 Ceba gran
7/9 Pastanagues
1l Brou de verdures
150 ml Nata ATO per a cuinar
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva verge extra

1. Tallem la ceba en juliana.

2. Escalfem una mica d’oli d’oliva verge extra en una casserola i escalfem la ceba a foc mitjà durant cinc minuts, cuidant que no es dauri.

3. Mentrestant, rentem les pastanagues, eliminem els extrems i les tallem en rodanxes.

4. Afegim les pastanagues a la casserola, removem i les ofeguem durant un parell de minuts.

5. Afegim el brou, sal i pebre, i ho portem a ebullició.

6. Cuinem a foc mitjà durant 15 minuts o fins que les pastanagues estiguin tendres.

7. Triturem tot i incorporem la nata líquida, barregem bé.

8. No t’oblidis! Deixa-ho refredar.

9. Decora amb una miqueta de pebre o la teva espècia favorita.