Aquesta recepta és ideal per fer amb els més petits de la casa aquests dies de Nadal. I és que les galetes de gingebre són un clàssic d’aquests dies. T’animes a preparar-les?
T’ho deixem tot per aquí:
Ingredients:
500 g de farina
2 cullerades petites de gingebre molt
2 cullerades petites de canyella molta
1/4 cullerades petites de clau molt
3/4 cullerades petites de bicarbonat de sodi
225 g de mantega tradicional ATO a temperatura ambient
200 g de sucre morè
1 ou gran
170 g de mel
Elaboració:
Començarem barrejant tots els ingredients secs en un bol. Mentre, en un altre bol, batem la mantega amb el sucre morè fins a obtenir una crema com a resultat final.
Afegim la mel i l’ou, barregem, i finalment agreguem els ingredients secs.
Deixem reposar en un recipient hermètic (fora de la nevera) durant dues hores.
Després ho amassem amb el corró entre dos fulls de paper d’enfornar, estirant la massa. I ho deixem al congelador durant 10 minuts.
Tallem amb els motlles de galetes amb les nostres formes favorites.
Ho enfornem a 180 °C en forn preescalfat, el temps dependrà de com siguin de grans les vostres galetes.
Finalment, ho traiem i ho deixem refredar. Només quedaria decorar-les i gaudir-les molt!
Bon profit!
Pots consultar la font aquí.