Ingredients:
350 g de farina
200 g de mantega ATO
1 clara d’ou
125 g de gerds
1 cullerada de suc de llimona
1 mica de sal
1 pot de melmelada de gerds
1 cullerada de sucre glas
Elaboració:
En un bol gran, barregem amb el sucre la mantega ATO estovada. Hi afegim la clara
d’ou, el suc, la sal i la farina.
Pastem amb les mans fins a obtenir una massa tova. La introduïm a la nevera i la
deixem reposar mitja hora.
Estenem la massa sobre una superfície llisa enfarinada, fins a obtenir un gruix de 4
mm. I la tallem discos de 5 o 6 cm de diàmetre.
Just al centre dels discos, hi fem un forat amb un motlle amb forma cor o amb un
ganivet.
Fiquem les galetes dins del forn, preescalfat a 210 °C i les coem durant 10-12
minuts.
Gairebé no han de daurar-se. Repetim l’operació fins a acabar la massa.
Retirem les galetes del forn i les deixem refredar.
Afegim la melmelada sobre les galetes sense forats i afegim a sobre les galetes amb forat.
Empolvorem amb sucre glas.