Pa de Sant Jordi

Ingredients:

Per a la massa de formatge:

1 kg de farina de mitja força

400 g de parmesà ratllat

12 g de sal

600 g d’aigua

50 g de llevat

10 g de massa mare

 

Per a la massa de sobrassada:

1 kg de farina de mitja força

15 g de sal

480 g d’aigua

50 g de llevat

10 g de massa mare

400 g de sobrassada

 

Per a la massa de nous:

1 kg de farina de força

15 g de sal

550 g d’aigua

50 g de llevat

10 g de massa mare

40 g de mantega ATO

300 g de nous picades

 

Elaboració:

Pastar per separat les tres masses. Deixar reposar uns 25 min cobert amb un drap al damunt.

Estirar la massa al gruix adequat i tallar 5 tires grogues i 4 vermelles.

Estirar la massa de nous molt fina i al mig posar les tires formant la senyera.

Embolicar amb la massa de nous.

Deixar fermentar de nou perquè doble el volum i coure a 200-220 °C.

Bon profit!

Pots consultar la font aquí.