Ingredients
570 g de formatge crema
4 ous
230 g de sucre
10 g de farina
285 ml de nata ATO
1. Posem a precalfar el forn a 200 °C.
2. Afegim 570g de formatge crema en un bol i afegim 4 ous. Ull! Els afegirem d’un en un.
3. Removem fins a integrar-ho tot.
4. Afegim 230g de sucre i de nou anem batent fins a aconseguir una mescla homogènia.
5. Mentre removem, afegim 10 g de farina amb el remenador.
6. Afegim 285 ml de nata ATO i continuem removent fins a integrar tots els ingredients. Tip: arruga una làmina de paper vegetal per a forn i la mullem una mica. La col·loquem en el recipient i afegim la mescla.
7. Introduïm el nostre motlle en el forn a 200 °C, amb calor a dalt i a baix. Deixem enfornar durant 40 minuts. Quan vegem la superfície en to daurat, serà el moment de retirar-lo.
8. Una vegada finalitzat, traiem el motlle del forn. Ara és moment de deixar-ho refredar fora del forn, aproximadament durant 2 hores. Més tard, desemmotllem i retirem amb cura el paper vegetal.
9. A gaudir!