Ingredients:
- 250 ml de llet sencera ATO
- 100 grams de farina
- 100 grams de sucre
- Un sobre de llevat químic
- Un parell d’ous
- I un parell o tres de pomes
- Confitura d’albercoc
- Melmelada al gust
Elaboració:
Primer fem la massa. Agafem un bol i incorporem la farina, el sucre, el llevat, la llet i els dos ous. Això ho hem de barrejar amb la batedora.
Pelem les pomes i les tallem en daus petits. Un cop estiguin llestes, les incorporem al bol i ho remenem tot amb molta cura.
Tapem la barreja amb paper de forn.
Preparem l’altra poma, pelant-la, traient-n’hi els sobrants i fent-la a làmines.
Posa-ho en un recipient que es pugui utilitzar al forn i enforna-ho. Si el bol pot anar al forn, col·loca-hi les làmines de poma directament. Enforna durant tres quarts d’hora a 150º.
Una vegada estigui cuit (recorda que clavar un escuradents és una gran manera de saber si un pastís és cuit per dintre), pinta’l amb confitura d’albercoc i presenta’l amb una mica de la teva melmelada preferida. Llest per servir!
BON PROFIT!
Font: https://bit.ly/pastis-poma-recepta