Ingredients:
- 100 g bròcoli
- 100 g xampinyons
- 1 tassa d’arròs blanc
- 1/2 ceba morada
- 2 ½ tasses brou de verdures
- 1/2 cullerada petita de cúrcuma
- 1 cullerada petita d’all
- ½ cullerada petita de nou moscada
- Nada per a cuinar ATO
- Sal al gust
- Pebre negre al gust
Elaboració:
Posem l’olla a foc mitjà amb una mica d’oli.
Piquem la ceba i la saltegem. Afegim l’arròs i les espècies perquè vagi absorbint tot el sabor.
El següent pas serà afegir el bròcoli i els xampinyons ben picats. Podem partir cada bròcoli en 4 trossos.
Ho deixem uns segons i a continuació afegim ¾ tassa del brou. Ho deixem reduir a foc baix.
Continuem afegint el brou a poc a poc a mesura que es va absorbint i sense deixar de remoure. Ho deixem 15 minuts.
Quan ja estigui acabant la cocció del risotto, afegim la nata per a cuinar ATO. El toc final que li proporcionarà una gran cremositat.
Ho mantenim al foc uns minuts més.
Ho deixem reposar i llest per gaudir.