Salsa curri

Ingredients:

2 cullerades de curri en pols
250 ml de nata per cuinar ATO
1 ceba petita
1 gra d’all
1/2 tassa de brou de verdures o d’aigua
Oli d’oliva
Pebre
Sal

Elaboració:

Per a començar hauràs de preparar un bon sofregit que li doni sabor a la teva salsa. Per a això pela i tala la ceba en trossos molt petits i fes el mateix amb el gra d’all. Si ho prefereixes, pots triturar-los per a evitar trobar trossos en la salsa.

Afegeix oli a una paella espaiosa i porta-la a escalfar a foc mig baix. Una vegada calenta, afegeix la ceba, l’all i un polsim de sal, removent bé.

Deixa cuinar durant 5 minuts, després afegeix la mitja tassa de brou de verdures o d’aigua i les 2 cullerades de curri. Remou bé i deixa cuinar 5 minuts perquè el sofregit guanyi encara més sabor.

Passat aquest temps, incorpora a la paella els 250ml de nata per cuinar ATO i afegeix sal i pebre al gust, removent bé. Hauràs de deixar cuinar tot junt durant 10 minuts perquè la salsa espesseixi i adquireixi aquest sabor intens i deliciós del curri.

Durant la cocció convé provar la teva salsa curri amb nata per a assegurar-te que el sabor està al punt. En el cas que busquis major intensitat pots afegir més curri, sal o pebre a la preparació.

Quan estigui llesta retira-la del foc i serveix-la amb els teus plats favorits.

Bon profit!

Pots consultar la font aquí.