Ingredients:
30 bescuits
2 ous
300gr. de formatge Mascarpone
2 tasses grans de cafè fred.
25 gr. de mantega ATO
2 cullerades grans de sucre
Sucre de vainilla
Una tassa petita de vi de Porto
Cacau en pols per a empolvorar
Elaboració:
En un bol posem el formatge Mascarpone, en un altre separem els rovells de l’ou de les clares. Els rovells els afegim al formatge amb el sucre i sucre sabor de vainilla.
Un cop ho tinguem, ho barregem tot bé però de forma suau, i sense arribar a batre.
Fonem els 25 gr. de mantega i l’afegim a la mescla del formatge removent de nou.
Continuem muntant les clares a punt de neu i ho afegim a la mescla.
En una font barregem el cafè amb el vi de Porto. A continuació, muntem les capes de bescuit prèviament mullats amb la mescla, sense que els bescuits quedin massa tous perquè no es trenquin. Col·loquem la primera capa de bescuits i la cobrim amb la mescla de la crema que hem realitzat amb el formatge Mascarpone amb ajuda d’una espàtula.
Afegim el cacau per sobre i muntem 2 capes més de la mateixa manera.
Tapem la font amb paper film i el deixem refredar a la nevera fins al dia següent.
I llest! Gaudeix de les postres italianes més internacionals.
Bon profit!
Font: https://bit.ly/Tiramisu-recepta